De ce WiFi-ul ar trebui sa ocupe primul rand din meniul tau

De ce WiFi-ul ar trebui sa ocupe primul rand din meniul tau

Daca tipul tau de business implica prezenta clientilor la locatia ta, cu siguranta ca iti doresti sa ii faci sa revina acolo, iar o conexiune gratuita de WiFi s-ar putea sa fie solutia care iti poate asigura fidelitatea clientilor.

Te intrebi cum sa creezi o legatura intre internetul wireless oferit in locatia ta si cresterea profitului? Exista multe modalitati de a pastra legatura cu clientii odata ce s-au conectat la reteaua ta WiFi si in continuare vom vorbi despre acestea si despre avantajele lor.

In primul rand, o conexiune WiFi poate fi un motiv in sine pentru care clientii iti aleg locatia. Cu totii stim ca pretul datelor mobile este destul de ridicat, mai ales pentru cei care calatoresc in tari straine, deci oferind o conexiune la internet le dai turistilor un motiv in plus sa vina la locatia ta si sa ramana mai mult timp acolo. Mai mult decat atat, sunt persoane carora le place sa lucreze intr-o cafenea, spre exemplu, iar cei care petrec ore intregi in locatia ta sunt cel mai bun exemplu de clienti fideli.

Ce ai de castigat din faptul ca reteaua ta WiFi e folosita de cat mai multe persoane? Clientilor li se poate cere sa se autentifice folosind adresa de email, iar odata ce o vei adauga la baza ta de date, vei avea posibilitatea sa ii contactezi din nou oricand vei dori. Si cu siguranta ca acest ”oricand” trebuie sa se transforme in ”cat mai repede” pentru ca nu iti doresti sa ratezi ocazia de a-ti face clientii sa revina. Avand cotactele lor, vei putea sa le trimiti ofertele tale sau sa ii tii la curent cu evenimentele pe care le organizezi.

Crezi ca nu vor fi multi cei care iti vor da adresa de email? Nu e nicio problema. Cu siguranta ca li se va parea un schimb si mai corect sa se conecteze folosind un cont de social media. Odata conectati la WiFi, clientii tai vor putea sa posteze fotografii din locatia in care se afla, vor da check-in si toti prietenii lor vor afla despre afacerea ta. Mai mult decat atat, poti folosi comunicarea in social media, asemei celei prin email, pentru a le trimite oferte si promotii, dar si invitatii la evenimente. In plus, si ei vor putea sa te contacteze mult mai usor pentru a face rezervari sau pentru a se interesa despre programul tau.

 

Aboneaza-te la Newsletter

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts