De ce ar trebui sa oferi WiFi gratuit clientilor tai

texting-and-drinking_1403180569225

Internetul WiFi gratuit sta la baza piramidei nevoilor pentru cei care calatoresc. Springnest.com a alcatuit o lista cu 5 motive pentru care internetul wifi gratuit ar trebui sa fie disponibil in toate locatiile interesate de imaginea lor si care vor sa obtina cat mai mult din promovare, cu investitii minime.

Cu totii stim ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Multi dintre noi isi fac planurile de acasa pentru calatoriile in care urmeaza sa plece, dar odata ajuns intr-un spatiu strain iti dai seama ca stii unde vrei sa ajungi, dar nu stii cum si exact atunci te lovesti de preturile mari ale datelor mobile in roamning. Potrivit unui raport JiWire, 44% dintre cei care calatoresc se documenteaza folosind telefonul mobil ceea ce inseamna ca daca oferi WiFi gratuit in locatia ta, vei avea parte de clienti fericiti, activi online care se vor asigura ca si prietenii lor stiu ca oferi servicii de calitate, dar si foarte necesarul WiFi gratuit.

balcony-view-tablet_1404376796652

WiFi-ul gratuit este cea mai facila metoda de a folosi social media marketing-ul ca mijloc de promovare. Pozele cu micul dejun, cu privelistea de la balcon sau cu micile detalii din camera de hotel in care stai sunt atat de frecvente pe retelele sociale incat ar fi o pierdere imensa sa nu le permiti clientilor tai sa iti laude afacerea si sa le spuna astfel prietenilor ca sunt extrem de mulumiti de serviciile tale. Potrivit allbusiness.com  exista locatii care sunt frecventate de scriitori sau pasionati de IT, tocmai pentru ca acele locatii au wifi gratuit, ceea ce inseamna ca acest serviciul poate sa te ajute sa iti definesti clientela, depinde doar de tine sa iti dai seama ce iti doresti.

enjoying-wifi_1403180429246

Stiai ca 90% dintre consumatori isi folosesc smartphone-urile pentru a se documenta si a obtine oferte inainte sa faca achizitii, potrivit e-Strategy Trends. Tocmai din acest motiv, daca ai investit intr-o campanie de coduri QR si nu oferi interenet wireless in locatia ta, vei pierde un numar semnificativ din potentialii clienti.

Atunci cand au dubii cu privire la un hotel, un bar sau chiar o plaja, utilizatorii de dispozitive mobile apeleaza la site-uri de recenzii, pentru ca uneori parerea unui om care a vizitat un loc e mai importanta decat campania bine gandita pe care si-a facut-o locatia respectiva. Iar recenziile sunt cel mai adesea facuta la momentul in care clientul interactioneaza cu serviciul, asa ca daca va avea WiFi gratuit va putea sa te recomande tocmai pentru ca este foarte multumit la momentul acela.

Daca te-ai hotarat sa oferi internet wireless gratuit, asigura-te ca este de buna calitate, nimic nu este mai frustrant decat o conexiune proasta de internet care nu reuseste decat sa te faca sa pierzi timpul.

 

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts