Cum sa ai personalitate multipla pe Instagram

Cum sa ai personalitate multipla pe Instagram

Fie ca ai o afacere locala sau poate o intreaga masinarie de business, fie ca vrei sa-ti faci branding personal sau sa-ti promovezi un eveniment, Instagram te ajuta sa le gestionezi pe toate mult mai usor prin introducerea unui update la aplicatie. Si anume, utilizarea de conturi multiple. Astfel, incepand cu aceasta saptamana, vei putea sa detii si sa folosesti cu usurinta mai multe conturi deschise din aplicatia de baza.

Conform anuntului facut de Instagram, functia va fi disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Insa, desi va aparea in aceasta saptamana, s-ar putea sa mai dureze ceva timp pana cand toti utilizatorii o vor putea folosi.

Pentru a crea noi conturi, poti merge la setarile tale de profil si de acolo, poti adauga un cont suplimentar. Pentru a utiliza un anume cont, trebuie doar sa mergi pe profilul personal si sa alegi contul pe care vrei sa-l utilizezi. Astfel, pot fi adaugate pana la 4 conturi diferite la aplicatia Instagram (5 in total) prin sectiunea setarile profilului.

Gestionarea de conturi multiple este asemanatoare cu ceea ce face fratele mai mare Facebook. Prin urmare, este usor sa-ti dai seama pe care dintre conturi te afli datorita fotografiei de profil care apare constant, in scopul de a reaminti ce cont este utilizat intr-un moment sau altul. In acest fel, spre exemplu, nu vei posta o poza de profil pe contul tau de business.

Instagram aminteste ca, atunci când adaugi mai multe conturi, vei primi notificări push pentru toate acestea. Asa ca fii atent pe care dintre conturi ai setat sa primesti notificari.

Aboneaza-te la Newsletter

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts