Cum sa beneficiezi de toate avantajele unui newsletter

Cum sa beneficiezi de toate avantajele unui newsletter

Un newsletter facut bine ar trebui sa iti aduca noi clienti, sa ii faca pe cei vechi sa isi aminteasca de tine si sa ii tina pe toti la curent cu noutatile privind compania ta. De multe ori, insa, nu se intampla asa si newsletterele nu reusesc sa transmita informatiile la care se asteapta clientii, iar drept rezultat, email-urile ajung rapid in Spam.

Cum sa te feresti de folderul Spam
In cazul in care newsletter-ul tau ajunge la persoane care nu il doresc acesta va fi trimis in spam si nu iti doresti acest lucru. De aceea este indicat sa iti actualizezi baza de date cu contacte in mod regulat. Mai mult decat atat, ai putea sa personalizezi email-urile astfel incat sa contina informatii diferite pentru categorii diferite ale publicului tinta.

Daca alegi sa folosesti imagini in newsletter, asigura-te ca exista si un corp de text in cadrul email-ului pentru a evita ca acesta sa ajunga automat in Spam. Pentru a te asigura ca email-ul ajunge la destinatari, nu folosi imagini prea mari care se vor incarca greu, dar tine cont de faptul ca email-urile pot fi setate pentru a nu primi imagini.

Cum sa imbunatatesti continutul newsletterelor

  • Nu incerca sa uimesti, incearca sa fii util
    O abordare inedita a email-urilor se poate potrivi sau nu afacerii tale, insa continutul util va fi intotdeauna binevenit. Concentreaza-te pe furnizarea de informatii relevante si clare care sa iti faca clientii sa deschisa si urmatorul newsletter.
  • Nu uita de clientii vechi
    Multe business-uri incearca sa isi atraga clientii noi prin oferte senzationale, dar nu se gandesc ca pretul de achizitie pentru un client nou este mai mare decat cel de pastrare pentru unul vechi. Nu uita sa te gandesti si la clientii loiali si, daca ai posibilitatea, trimite newslettere diferite pentru clientii care existenti si cei potentiali.

 

Aboneaza-te la Newsletter

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts