Vrei sa iti depasesti competitia? Foloseste-te de SEO!

competition_1Stim, esti intr-o cursa contra cronometru cu cei care fac parte din competitie, iar una dintre probele la care trebuie sa ajungi pe o pozitie cat mai inalta a podiumului se da la capitolul SEO. Pentru a obtine un ranking cat mai bun in rezultatele motoarelor de cautare trebuie sa iti cunosti cat mai bine competitia si sa afli informatii relevante despre aceasta.

Cu toate acestea cel mai bine ar fi sa nu incerci sa copiezi tot ceea ce face competitia pentru ca este posibil sa repeti greselile pe care altii le fac sau sa tragi concluzii fara sa ai toate informatiile necesare. Nu vei avea cum sa stii cu exactitate de ce au un anume ranking sau de cat timp il pastreaza. In plus, nu exista nicio garantie ca pozitia lor in rezultatele motoarelor de cautare le aduce clienti.

Potrivit localvisibilitysystems.com, informatiile competitive care nu iti vor aduce un niciun beneficiu real sunt densitatea cuvintelor cheie, textele ancora din link-urile de intrare, titlurile tag-urilor, numele domeniului care contine cuvinte cheie, vechimea domeniului sau descrierea din Google Places.

Pentru a-ti imbunatati pagina la nivel de SEO te poti folosi de structura paginilor competitiei, de sursele citate, de recenziile primite sau de informatii generale sau mentionari online ale acestora.

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts