Cum poti crea continut viral pe Instagram

Cum poti crea continut viral pe Instagram

Atunci cand vine vorba de construirea unui brand, Instagram este una dintre cele mai eficiente platforme. Ruben Chavez, antreprenor, consultant si influencer, vine cu cateva sfaturi despre ceea ce trebuie sa facem daca vrem ca brandul nostru sa aiba cat mai multi utilizatori pe Instagram:

Spune ceva de care esti cu adevarat pasionat

Sunt foarte multe companii care cred ca daca fac ceea ce au facut alte branduri de succes, vor avea parte de aceeasi popularitate. Social media este plina de oameni si companii care pretind sa fie altcineva sau altceva decat sunt. Insa, utilizatorii isi pot da seama destul de usor daca nu esti autentic sau nu scrii cu pasiune, spune Chavez, si astfel, nu vei putea sa-ti construiesti o comunitate in jurul brandului.

Daca vrei sa-ti promovezi un business pe Instagram, vorbeste despre ceea ce te reprezinta.

Fii consecvent

Sa fii consecvent inseamna sa ramai relevant pe un mediu de comunicare care se schimba continuu. Da-ti seama care este frecventa postarilor care functioneaza cel mai bine si tine-te de ea. E important, de asemenea, sa ramai constant in comunicare si sa te adresezi de fiecare data unui target specific.

Gandeste-te daca tu ai da share la ceea ce publici

Inainte sa publici ceva, gandeste-te sincer daca tu ai da un share la ceea ce ai vrea sa postezi. Sa fii sincer cu tine inseamna sa fii convingator cu ceilalti.

Fii empatic

Una dintre cele mai sigure metode de a face un grup de utilizatori sa rezoneze cu ceea ce ai de spus este sa te exprimi prin “limbajul” pe care acestia il folosesc, spune Chavez.

Chavez povesteste ca atunci cand si-a facut contul de Instagram, a vrut sa faca din el un loc care sa-l inspire in primul rand pe el si sa sa reintoarca de fiecare data la ceea ce il inspira. Fiindca mesajele au fost atat de puternice, au ajuns sa-i inspire si pe altii. In prezent, are peste 2,5 milioane de utilizatori care il urmaresc.

 

Aboneaza-te la Newsletter

Spune-le si prietenilor: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts