When looking for marketing solutions, many small businesses are faced with two radically different – but equally challenging – options:

 

1. Incropesc “in-house” o serie de actiuni de marketing , incarcand sa obtina o comunicare coerenta. Folosesesc un arsenal de aplicatii si software care rezolva maibine sau mai rau parti din proiect. In cele din urma concluzioneaza ca “Interentul nu functioneaza pentru afacerea mea”, dar observa in acaelasi timp competitia, care este prezenta si pe online.

 

2. Angajeaza-concediaza-anjajeaza agentii sau specilaisti in Online care sa se ocupe de campaniile lor online, fara prea mari rezultate. Sentimentul permanent este ca “nu stiu pe ce dau banii”.

 

Both options are resource intensive.

One eats up time and effort (exacting large opportunity costs) and the other gobbles up working capital that could be invested elsewhere. Faced with these two extremes, many small businesses end up neglecting their marketing efforts altogether – until their sales pipeline dries up and they’re forced to hastily cobble together a marketing strategy.

localweb propune a treia varianta, noi o numim “Marketing Digital Cuantificabil” – reprezinta un mix intre varianta in care totul este executat de catre o singura persoana din cadrul firmei si angajarea unei agentii cu tarife ridicate.

Noi iti oferim acele  instrumente care iti sunt necesare in cadrul campaniilor de marketing digital

 

 

Planul nostru de actiuni are 4 pasi principali, si este implementat de o echipa de specialisti care lucreaza pentru tine:

  • In primul rand construim afacerii tale o prezenta vizibila pe internet
  • Apoi utilizam motoarele de cautare si retelele de Social Media pentru a aduce vizitatori pe paginile de site-ul tau unde iti prezinti serviciile si produsele; ei sunt clientii tai potentiali
  • Iti livram intimp util  informatii despre rezultatele obtinute in asa fel incat sa poti lua deciziile corecte legate de urmatoarele actiuni de marketing
  • Monitorizam permanent performanta campaniilor si iti trimitem periodic un raport detaliat ceu evolutia acestora

 

 

Pasul 1 - Radiografierea
Pentru ca noi sa realizam mix-ul potrivit de servicii avem nevoie sa cunoastem mai bine atat afacerea ta cat si obiectivele vizate, clientii si concurentii tai.

 

Pasul 2 – Analiza
Vom crea lista perfecta de cuvinte-cheie care vor ajuta clientii tai potentiali sa te gaseasca online.

 

 

Pasul 3 – Listarea si optimizarea listarilor
Vom verifica, completa si optimiza listarile afacerii tale pe Google+ Local, Yahoo! Local si Bing, inclusiv cu imagini si materiale video acolo unde este permis sa fie folosite.

 

Pasul 4 – Optimizarea website-ului
Vom realiza o analiza completa a site-ului tau si apoi ii vom optimiza continutul si orice “chestii tehnice” care il impiedica sa performeze.

 

Pasul 5 – Construim Citatiile
Expertii nostri SEO vor posta Citatii optimizate (mentiunii ale afacerii tale de tipul Numele Afacerii, Adresa si Telefon pe site-uri relevante industriei si locatiei).Citatiile sunt un factor major de influenta a pozitiei website-ului tau in cautarile locale.

 

Pasul 6 – Link Building
Link-urile sunt cruciale pentru o buna performanta in cautari. Echipa noastra va identifica cele mai bune site-uri pentru a obtine link-uri si va implementa actiunile potrivite pentru ca a obtine link-urile necesare.

 

Pasul 7 – Recenziile Clientilor
Google pretuieste recenzile lasate de clienti si acelasi lucru se poate spune si despre clientii tai potentiali! Vom dezvolta impreuna cu tine o strategie care sa genereze permanent recenzii benefice pentru afacerea ta; asa le aratam si clientilor potentiali aprecierile pe care le-ai primit de la clientii tai!

 

 

Hai sa vorbim

Afla mai multe despre serviciile noastre – suna-ne la la 031 0800.687 pentru o evaluare gratuita.