Echipa din spatele localweb lucreaza  din 1999 cu afaceri mici si mijlocii,
ajutandu-le in eforturile lor de promovare.
Stim ca nu exista doua afaceri sau industrii la fel.
In urma experientei acumulate am dezvoltat procesul de mai jos.

Ciclul celor 4 directii pentru o prezenta online de succes 

 

4etape-localweb 

 

001 - Fii Prezent
Clientii tai potentiali cauta informatii si navigheaza pe Internet, interactioneaza pe facebook si alte canale de Social Media. Cu programele localweb de SEO, Display Advertising si Search Advertising vei fi usor de gasit la momentul potrivit, indiferent daca vizitatorii tai navigheaza pe un calculator, pe tableta sau smartphone.

Chiar si dupa ce pleaca de pe site-ul tau ei vor vedea bannerele tale pe alte site-uri pe care le viziteaza, prin intermediul programului de retargeting. Vom construi o prezenta organica pentru afacerea ta cu programele de Marketingul Reputatiei si Social Media.

002 - Comunica
Ce faci ca sa cresti numarul de vizitatori care te contacteaza de pe site? Dupa analiza procesului de conversie a vizitatorilor in clienti iti vom pune la dispozitie intrumentele potrivite pentru ca acest numar sa creasca, fie ca vorbim de un site optimizat pentru mobil, solutia de Live Chat, formulare de captura sau serviciul de monitorizare a apelurilor telefonice obtinute de pe site.
003 - Vinde
Vom lucra indeaproape cu tine pentru a identifica si optimiza canalale de conversie a vizitatorilor in clienti. Vom evalua fiecare etapa a proecsului de cumparare si iti vom oferi instrumentele potrivite pentru cresterea conversiilor.
004 - Monitorizeaza
Vom defini impreuna indicatorii relevanti pentru o corecta evaluare si intrepretare a performantei actiunilor de marketing online. Iti vom pune la dispozitie instrumentele potrivite si vom trimite periodic rapoarte de monitorizare.

 

Dorești să stăm de vorbă?

Ne gasești la 031 080.06.87 dacă dorești rezultate mai bune din programele de marketing online.