Vino sa crestem impreuna!
Suntem o echipa in continua formare si dezvoltare. Facem ca marketingul online sa fie accesibil pentru afacerile locale. Vrei sa stii care este secretul nostru? Reusim sa facem asta combinand tehnologia care se misca extrem de repede, cu o analiza atenta a datelor si cu servicii de cea mai buna calitate.

Succesul localweb se bazeaza pe contributia fiecaruia si pe munca de echipa. Ne-am propus sa nu facem compromisuri si ne mandrim sa spunem ca am reusit acest lucru. Ne-am pastrat valorile cu care am pornit la acest drum si i-am incurajat intotdeauna pe cei care au venit cu idei.

Misiunea noastra
Ne-am propus sa ajutam afacerile locale sa aiba succes si am reusit acest lucru formand echipe de oameni pasionati si talentati care ne permit sa venim cu solutii rentabile de marketing online care se adapteaza unei industrii in continua schimbare.

Cultura noastra
Cei care fac parte din echipa noastra muncesc mult si sunt mereu in cautarea provocarilor. Credem ca daca suntem creativi vom rezolva orice problema, indiferent cat este de grea.

Valorile noastre
Cand ne gandim la valorile noastre avem in minte faptul ca reusim sa ducem mereu munca la bun sfarsit, ca ne bucuram de succesul nostru si ca avem o echipa minunata cu care avem ocazia sa interactionam zilnic. Noi nu avem angajati, avem colegi si prieteni care cred cu tarie in valorile noastre si speram ca si tu vei crede in ele si in noi:

Succesul clientului e in mainile tale
Tine-te de cuvant
Pune-ti intrebari
Ofera respect si il vei primi
Nu uita ca rezultatele conteaza
Promite-ti ca vei reusi sa faci lucruri marete

Promisiunea noastra
La localweb, vei avea:

Sansa sa schimbi lucruri
Un mediu in care sa inveti
Libertatea sa te dezvolti
Posibilitatea sa fii creativ

 

Daca vrei sa fii si tu unul dintre cei care ajuta afacerile locale sa isi faca un nume,
uita-te la ce job-uri avem disponibile si aplica acum.

[gravityform id=”2″ name=”Cariere” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Aboneaza-te la Newsletter